Tilaus- ja sopimusehdot

Lue nämä sopimusehdot huolellisesti ennen kuin käytät www-sivuamme.

Luontolive-verkkopalvelun käyttö edellyttää, että sivuston käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä sopimusehtoja. Nämä sopimusehdot koskevat kaikkea sivustolla olevaa aineistoa ja materiaalia.

Verkko-osoite: www.luontolive.fi
Sähköpostiosoite: info@luontolive.fi
Luontolive Oy: (y-tunnus: 3261321-5)

Näitä sopimusehtoja sovelletaan Luontolive Oy:n toimittamiin palveluihin. Sopimuksen osapuolina ovat palveluntarjoaja ja palvelua käyttävä tai sen tilannut taho. Nämä sopimusehdot on julkaistu 1.1.2024 ja ne astuvat voimaan 1.2.2024, uusien sopimusten kohdalla kuitenkin heti. Sopimusehdot ovat voimassa toistaiseksi ja ne korvaavat aiemmat sopimusehdot. Palveluntarjoaja varaa oikeuden muuttaa näitä sopimusehtoja.

Luontolive-verkkopalvelu tilataan luontolive.fi sivulta tai sähköpostilla info@luontolive.fi tai puhelimitse. Palvelun tilauksen yhteydessä kysytyt yhteystiedot tallennetaan Luontoliven verkkopalveluun sekä Luontolive Oy:n pitämään asiakasrekisteriin. Yhteystiedoista tallennetaan käyttäjän nimi (päiväkoti, koulu, palvelulaitos, yksityinen käyttäjä), yhteyshenkilön sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti.

Luontolive-verkkopalvelu on lisenssimuotoinen ja sen hinta ja käyttöoikeus ovat yksikkökohtaisia (kirjasto-, koulu-, päiväkoti- ja palvelukoti). Materiaali on tarkoitettu käytettäväksi kirjaston/koulun/päiväkodin/palvelukodin tiloissa. Yksityishenkilön käytössä Luontolive-verkkopalvelun käyttöoikeus on laitekohtainen. Tunnuksia ei saa jakaa kolmannelle osapuolelle. Mikäli asiakas epäilee, että tunnukset ovat päätyneet ulkopuolisille on tästä otettava yhteyttä info@luontolive.fi, jolloin tilaaja saa uudet tunnukset. Muutoin Luontolive Oy toimittaa asiakkailleen uudet tunnukset säännöllisin väliajoin.

Luontolive-verkkopalvelun maksu ja jäsenyys:

Maksu laskulla: Lasku toimitetaan sinulle tilauksen yhteydessä. Maksuaikaa on 14 päivää/netto. Tunnukset palveluun toimitetaan yhteyshenkilölle välittömästi tai kohtuullisen ajan kuluessa tilauksen vahvistumisen jälkeen. Yhteyshenkilönä
pidetään lähtökohtaisesti ostosopimuksessa mainittua henkilöä, joka vastaa tunnusten jakamisesta asiakasorganisaation sisällä.

Kaikki hinnat palvelussa ilmoitetaan alv 0%.

Luontolive-verkkopalvelu on suunniteltu jäsenyysmaksulliseksi. Tilausta ei tarvitse uusia joka vuosi erikseen vaan lasku lähetetään automaattisesti noin kuukausi ennen edellisen laskutusjakson päättymistä. Laskutusjakso on yksi vuosi. Kestotilauksen voi purkaa 30 päivän sisällä laskun saapumisen jälkeen. Luontoliven jäsenyys katkeaa automaattisesti, jos seuraavan vuoden jäsenyyttä ei makseta. Muuta irtisanomista ei vaadita.

Vastuu:

Luontolive Oy:n vastuu rajoittuu maksimissaan asiakkaan maksamaan sopimushintaan. Mikäli palvelun käyttöönotto ei toteudu sopimuksen teon jälkeen asiakkaasta itsestään johtuvista syistä, on Luontolive Oy:llä oikeus laskuttaa sovittu sopimussumma kokonaisuudessaan.

Immateriaalioikeudet:

Kaikki materiaali ja videot ovat Luontolive Oy:n omaisuutta ja ne on suojattu tekijänoikeuksin. Materiaalin kopiointi, muokkaus tai käyttöoikeuden siirtäminen on ehdottomasti kielletty.

Sovellettava laki ja erimielisyyksien ratkaiseminen:

Sopimusta koskevat erimielisyydet pyritään ratkaisemaan ensisijaisesti neuvottelemalla. Riitatilanteet ratkaistaan Oulun käräjäoikeudessa.

Muuta:

Pidätämme oikeuden hintojen ja toimitusehtojen muutoksiin. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin tilaus -ja sopimusehtoihin.